partner2
TKP_0009_PRESTA_LOGO_hoch-1-1_grey-1-177x146
himile-europe-logo_grey-1-300x115
Bevándorlási Ügyintézés

- Munkavállalási és tartózkodási engedélyek
- EGT tagállamok állampolgáraira vonatkozó ügyintézés
- Letelepedési engedély

Hivatali Ügyintézés

- Társadalombiztosítási ügyek
- Adózási ügyek
- Munkáltatók bejeletnési kötelezettségei

Desztinációs Ügyintézés

- Orientáció
- Lakáskeresés
- Helyszíni szolgáltatások
- Gépjármű ügyek

Költöztetési Ügyintézés

- Nemzetközi költöztetés
- Nemzetközi vámkezelés
- Jármű szállítás
‎ - Kisállat szállítás

0 +

év tapasztalat

1997 óta

A relokációs szolgáltatások szakértője

A SETTLERS Relocation személyre szabott megoldásokat kínál azon vállalatok számára, amelyek magyarországi működésük során munkavállalóik egy részét hazánkba költöztetik, és akár hosszabb időre itt foglalkoztatják őket.

Sikerünk kulcsa a legjobb szolgáltatók összehangolása a relokáció minden területén, legyen szó a szükséges engedélyek beszerzéséről, lakáskeresésről vagy költöztetésről.

Ügyfeleinkre szabott megoldásinkkal és rugalmas szemléletünkkel a lehető legzökkenőmentesebb relokációs folyamatra törekszünk.

Bízza ránk a bürokráciát –
ajánlatunk magánszemélyeknek

Teljeskörűen intézzük a külföldi munkavállalók és családtagjaik munkavállalásához és tartózkodáshoz szükséges hivatali teendőket. Folyamatos támogatást nyújtunk a kapcsolódó ügyintézésekben, úgymint otthonkeresés, költözés és egyéb szolgáltatások.

Keressen megbízható partnert –
ajánlatunk HR szakemberek számára

Egyedi megoldásokat kínálunk olyan cégeknek, amelyek külföldieket foglalkoztatnak Magyarországon. Teljes körű támogatást nyújtunk relokációs ügyintézésben és megkönnyítjük a foglalkoztatással összefüggő ügyek intézését a külföldi munkavállalók és HR kollégák számára egyaránt.

Olvassa el legújabb bejegyzéseinket

new immigration law
Hatósági témák

Az új 2024-es bevándorlási törvény részletei

2024.01.01. napjától hatályos a harmadik országbeli állampolgárok tartózkodását és munkavállalását szabályozó új, 2023. évi XC. törvény. Az eddig leggyakrabban kiállított,

Mit mondanak ügyfeleink a munkánkról?

TKP_0009_PRESTA_LOGO_hoch-1-1_grey-1-177x146

A weboldalunkon sütiket használunk a magasabb felhasználói élmény nyújtása érdekében. Bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/settlers.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46