Minőségbiztosítás

A Settlers Relocation Kft. fontos küldetésének tartja, hogy megőrizze kiemelkedő szerepét a magyarországi relokációs piacon, a külföldi állampolgárok foglalkoztatását és magyarországi tartózkodását támogató szolgáltatások terén. Korszerű technikai rendszereink és saját fejlesztésű relokációs szoftverünk lehetővé teszik, a hatékony és biztonságos adatkezelést és a határidők betartását.

Mindemellett ügyfeleinket is folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelt szolgáltatások állapotáról és nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink ellenőrzésére, hogy ezzel időt és energiát takarítsunk meg ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk minőségének a kulcsa a problémamentes ügyintézés, a határidők betartása, ügyfeleink érdekeinek szem előtt tartása és a folyamatos kapcsolattartás.

A Settlers Relocation Kft. több éve tagja a világszerte elismert European Relocation Association (EuRA) szervezetnek.

.

Garanciáink

  • Magas minőség: Irányítási és felügyeleti rendszerünk, valamint ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező folyamataink garantálják szolgáltatásaink minőségét. A rendszeres belső és külső auditok minőségirányításunk részét képezik.
  • Professzionalizmus: Az elmúlt 25 év során egy több, mint 20 fős, a relokációs szolgáltatások területén jártas csapatot építettünk fel
  • Folyamatos szakmai támogatás: Nyomon követjük a vonatkozó jogszabályi változásokat, és azokról rendszeresen tájékoztatjuk ügyfeleinket.
  • Pontos határidőkövetés: Minden engedélykérelmet határidőre és a jogszabályi követelményeknek megfelelően készítünk el. Az engedélyek meghosszabbításának szükségességéről időben értesítjük ügyfeleinket.
  • Titoktartás: Ügyfeleink személyes adatait bizalmasan kezeljük, és csak a megrendelt szolgáltatások teljesítésére használjuk fel.
  • Személyre szabott ügyfélkezelés: Relokációs szolgáltatásaink teljesítése során nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolataink minőségére. Őszintén hiszünk abban, hogy minden ügyfél egyformán fontos, különleges odafigyeléssel fordulunk minden kliensünk felé.