Költöztetés

Amikor az életét dobozokba csomagja, fontos, hogy ki gondoskodik róla. a ránk bízza költöztetését, biztos lehet benne, hogy csapatunk gondosan felügyeli a folyamatot és a ránk bízott csomagokat.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy személyes tárgyai jó kezekben legyenek. Átfogó költöztetési megoldásokat kínálunk ügyfeleink igényeire szabva.

Költöztetési szolgáltatásaink Magyarországról, Magyarországra és Magyarországon belül érhetők el, beleértve a csomagolást, rakodást, szállítást, bútorok összeszerelését, tárolását, vámkezelést, szállítást, kicsomagolást és a csomagolási hulladék elszállítását. Költöztetési tanácsadónk az Ön igényei alapján, a költözés előtt felmérést készít, ez alapján árajánlatot küldünk Önnek, és megtervezzük a költöztetés ütemezését.

  • Nemzetközi költöztetés:A rendeltetési helytől és a szállított tárgyaktól függően különböző szállítási módok állnak rendelkezésre. A szállítási idő a szállítási módtól és a vámeljárásoktól függ.
  • Belföldi költöztetés: Ez esetben közúti szállítás lehetséges, vámeljárás nem szükséges.
  • Kisállat költöztetés: Ez a szolgáltatás magában foglalja a kisállatok útlevelét, a repülés előtti időszakot, az orvosi vizsgálatokat, a vérvizsgálatot és a szükséges oltásokat, a beszállási és karanténszolgáltatásokat, az export- és importokmányokat, a nemzetközi szállítási eszközt, a biztosítást stb.
  • Raktár: A magán és kereskedelmi áruk tárolása rövid és hosszú távon egyaránt megoldható. A tárolóhelyek alkalmasak háztartási cikkek, személyes tárgyak, ideiglenesen nem használt tárgyak, például autógumik és kerti felszerelések, bútorok, speciális sporteszközök stb. tárolására.
  • Járműszállítás:Ez a szolgáltatás magában foglalja a jármű átvételét és leszállítását a megadott címre, a szükséges export-import előkészületeket, vámkezelést stb. A szállítást 20 vagy 40 láb hosszú acélkonténerekben történik, személyes tárgyakkal együttesen. A motorkerékpárok szállíthatók méretre igazított ládákban vagy pántolva és biztonságosan rögzítve állványokon.
  • Vámkezelés: Tanácsadás a szükséges dokumentumokról és a fontos vámadó-szabályozásokról.