HR-szakértőként megbízható partnert keres?

Átfogó és professzionális szolgáltatásaink zökkenőmentessé teszik a külföldi kollégák beléptetését mind a munkatársak, mind a HR partnerek számára. Megkíméljük Önt a jogszabályok tanulmányozásától és a változások nyomon követésétől. Az ügyeket úgy intézzük, hogy az Önnek a lehető legkisebb fáradsággal járjon.

Ha külföldi kollégák felvételét fontolgatja, cégünk az első lépésektől fogva támogatja Önt, a teljes foglalkoztatási időszakon keresztül.

Cégünk az elmúlt évtizedekben vállalatok széles körét segítette, köztük multinacionális nagyvállalatokat és helyi kisvállalkozásokat is, változatos profillal és háttérrel.

Mit adunk hozzá a folyamathoz?

  • Minden esetet egyedileg vizsgálunk, így azonosítani tudjuk a szükséges engedélyeket, biztosítani tudjuk a jogszabályi előírások betartását és elkerüljük a felesleges költségeket.
  • Naprakészen követjük a vonatkozó jogszabályi változásokat és tájékoztatjuk Önt a külföldi munkavállalóit érintő hírekről.
  • Ügyviteli szoftverünk rendelkezik egy partnerfelülettel, ahol nyomon követheti a legfontosabb részleteket
  • Monitoring rendszerünkben minden határidőhöz kötött esetet regisztrálunk, így biztosítva, hogy ügyfeleink kellő időben értesüljenek a lejáratokról.
  • Riportálás az Ön igényei szerint.
  • Ügyfeleinket a teljes ügyintézési folyamat során segítjük, biztosítjuk a szükséges információkat a folyamat közben, elkészítjük és összegyűjtjük az ügyekhez szükséges dokumentumokat
  • Széleskörű szolgáltatásainkkal megkönnyítjük külföldi kollégái és családjaik relokációs folyamatát – ez pedig nagy könnyebbség Önnek is.
  • Külföldi kollégái közvetlenül kapcsolatba léphetnek velünk.

Tudta, hogy egy külföldi kolléga felvétele minden esetben plusz adminisztrációs feladatokat jelent?

Még abban az esetben is szükséges további (a magyar munkavállalókhoz képest) adminisztrációs tevékenység, ha külföldi kollégája külön engedély nélkül foglalkoztatható. Ha minket bíz meg ezen ügyeknek intézésével, végigvezetjük a jogszabályoknak való megfelelés biztosításához szükséges lépéseken.

Számos multinacionális cég HR szakemberei igazolhatják hozzáértésünket, ahogyan erről a Referenciákban is meggyőződhet.

Lépjen velünk kapcsolatba!