Ügyvezetői köszöntő

Örömmel köszöntöm Önt megújult honlapunkon!

A Settlers Relocation Kft. életében számos, kisebb-nagyobb változás történt az elmúlt években, ezért úgy éreztük, itt az ideje, hogy ezeket a cég arculata is tükrözze.

Szeretném meglévő, illetve leendő ügyfeleinknek egyaránt megmutatni, milyen értékek vezérlik működésünket. Büszke vagyok rá, hogy fennállásunk több, mint 25 évében folyamatosan sikerült ezeket megőrizni és ápolni, mindamellett, hogy sikeresen alkalmazkodtunk a világ változásaihoz is szervezetünk és informatikai rendszerünk fejlesztésével.

Sikerünk kulcsa a tapasztalt és elhivatott szakemberekből álló csapatunk.

Vannak olyan kollégák, akik már a kezdetektől a Settlersnél dolgoznak és sokan több, mint 10 éves munkaviszonyban állnak a céggel.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos tréningekre, a kollégák szakmai és személyes készségeinek fejlesztésére. Én jogászként több, mint 23 éve specializálódtam bevándorlási ügyintézésekre és immár ennyi éve igyekszem a csapatot szakmai tudásommal erősíteni. Sok évtizedes tapasztalatunk a teljes szolgáltatási palettánkon kivételes mértékű szakmai tudást halmozott fel.

A folyamatos szakmai fejlődés mellett fontosnak tartjuk a csapatépítő programokat, melynek köszönhetően igazán családias légkörben dolgozunk és egy családbarát munkahely megteremtésével igyekszünk kollégáinknak biztosítani a munka-magánélet egyensúly fenntartását.

Ügyfeleink, partnereink felé nem csak a professzionális szolgáltatás a célunk, hanem a személyes kapcsolatok erősítése is. Mindemellett a hivatalokkal is nagyon jó együttműködést alakítottunk ki az évek alatt.

Hatékony, ügyfél orientált munkaszervezésünk lehetővé teszi, hogy az ügyeket felesleges költségek generálása nélkül, gyorsan és hatékonyan intézzük.

Hiszek benne, hogy munkánk valóban érték, amely minden partnerünk és ügyfelünk életét megkönnyíti.

Örömmel támogatunk magánszemélyeket és cégeket egyaránt, így, ha relokációs támogatásra lenne szüksége bárhol az országban, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

dr. Varga Szilvia

Ügyvezető igazgató