Mit gondolnak rólunk az ügyfeleink?

The British International School


„Cégünk, illetve elődje 1995 óta működik együtt a SETTLERS-szel. Együttműködésünk zökkenőmentes, a cég számunkra a megbízhatóságot, pontosságot testesíti meg. Munkatársaink munkavállalási és tartózkodási engedélyei határidőre elkészülnek, ezenkívül állandó szaktanácsadásukkal is segítik munkánkat. Cégünk kipróbált már több hasonló profilú, szintén nagy nevű céget, de végleges választásunk a SETTLERS-re esett, mert ezzel a szolgáltatással vagyunk a legelégedettebbek. Munkatársaink visszajelzései a SETTLERS-ről pozitívak, udvarias és lelkiismeretes hozzáállásuk az ügyek intézésénél nagy segítséget nyújtanak cégünk számára.”
Jane Thompson

igazgató / The British International School, Budapest

 

KLM


“A SETTLERS szolgáltatásaival évek óta maximálisan elégedettek vagyunk, mivel külföldi munkatársaink engedélyezési ügyeit mindig precízen, határidőre intézik, ügyelve arra, hogy az én és munkatársaim idejét a lehető legkevésbé vegyék igénybe. A relokációval kapcsolatos bármilyen kérdésünkre alapos és pontos tájékoztatást kapunk, felmerülő igényeinkre pedig mindig késedelem nélkül reagálnak. A SETTLERS munkatársai szakmailag rendkívül felkészültek, lelkiismeretesek, segítségükre bármikor számíthatunk, ami jelentősen megkönnyíti mindennapi munkánkat.”
Heckenast Katalin

HR Officer for Central Europe / KLM Royal Dutch Airlines

 

KPMG Hungária


„A SETTLERS munkatársai megbízhatóak és pontosak, következetesen betartják a határidőket, és hatékony adatbázis rendszerük nem enged bármilyen késedelmet a folyamatokban. Ügyfélszolgálatuk rendkívül professzionális, különleges helyzetekben képesek azonnal cselekedni. Naprakész információkkal rendelkeznek a munka- és a bevándorlási jog területén történt változásokról.”
Emri Zsuzsanna

HR igazgató / KPMG Hungária Kft.

 

Procter & Gamble


“Cégünk 2005. óta dolgozik a SETTLERS Relocation Kft-vel. Együttműködésünk során kollégáink számos szolgáltatást vettek már igénybe a SETTLERS-től. Ezekben a projektekben a SETTLERS munkatársai mindig nagy segítségükre voltak, és  kedves, segítőkész, figyelmes megközelítésük igazán sikeres együttműködéshez vezetett. Felkészültségük mindig naprakész, munkájukat abszolút professzionális szinten végzik. Nagyon várjuk, hogy a jövőben is együttműködjünk velük.”
Pataki Hajnalka

Employee Relations Specialist / Procter & Gamble RSC Kft.

 

AdminConsult Hungary


„A SETTLERS egy minden információt tartalmazó adatbázist tart fenn kollégáinkról, ezáltal  mindig időben értesít minket a határidőkről és tudatja velünk az összes tennivalónkat jó előre, elég időt adva számunkra, hogy minden szükséges dokumentumot összegyűjtsünk. A SETTLERS-t egy megbízható és rugalmas vállalatként ismertem meg, kiemelkedően professzionális csapattal, mely nagyszerű kommunikációs képességekkel, felelősen végzi munkáját. A csapat rendelkezik a megfelelő kapacitással, hogy azonnal cselekedjen, ha szükséges.”
Félegyházi Dóra

HR menedzser / AdminConsult Hungary Zrt.
Konkrét elképzelése van? Ossza meg velünk, hogy pontos ajánlatot küldhessünk Önnek.