Minőségpolitika

A SETTLERS RELOCATION Kft. célja, hogy megőrizze piacvezető szerepét a Magyarországon működő nemzetközi nagyvállalatok külföldi munkavállalóinak nyújtott, munkavállalást és letelepedést segítő szolgáltatásaival. Az EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszerünk küldetése, hogy szolgáltatásaink színvonalának fenntartásával és fejlesztésével segítse a fenti cél elérését.

Korszerű technikai támogatással folyamatainkat úgy szervezzük, hogy hatékonyan és biztonságosan kezeljük az adatokat, a kellő időben megbízhatóan nyújtsuk szolgáltatásainkat, és közben informáljuk ügyfeleinket. Alapelvünk, hogy szolgáltatásaink akkor képviselnek hozzáadott értéket megbízónk számára, ha a SETTLERS RELOCATION Kft. által vállalt ügyintézés időt és kellemetlenséget takarít meg. Szolgáltatásunk minőségének kulcsa így egyfelől a vállalt határidőre történő, zökkenőmentes teljesítés, másfelől az ügyfelek érdekeinek folyamatos szem előtt tartása és a velük folytatott figyelmes kommunikáció.

A szolgáltatásaink minősége érdekében hangsúlyt helyezünk:

  • megbízásaink szisztematikus végrehajtására és folyamatos nyomon követésére,
  • ügyfeleink tájékoztatására, hasznos információkkal való ellátására,
  • munkatársaink felkészültségére, képzésére a jogszabályi előírások naprakész ismeretére.

Változó környezetünkhöz, és az onnan érkező igényekhez a jogszerűség és kiegyensúlyozottság megtartásával folyamatosan alkalmazkodunk, de filozófiánk évek óta változatlan:

A szakszerűségen, a precizitáson és személyes odafigyelésen keresztül törekszünk Ügyfeleink hosszútávú elégedettségét elérni, s ezen keresztül ügyfélkörünket megőrizni, bővíteni.

Budapest, 2017. január 01.

 

Dr. Varga Katalin

ügyvezető igazgató