A relokációs szolgáltatások specialistája

Befektetés a jövőbe

Közép-Magyarországi Operatív Program

Társaságunk a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül az E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása című projektben vesz részt, mely az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósul meg. (Kódszám: KMOP-1.2.7-2007-0003)

A projekt keretében 2008. év folyamán Cégünknél On-line Ügyfélszolgálati Rendszer került bevezetésre, melynek eredményeként az alábbi fejlesztések valósultak meg:

  • Integrált ügyfél-, termék- és számlakezelés. Az alaprendszer egyedi fejlesztésével, testreszabásával elértük, hogy cégünk üzleti folyamatait teljes egészében számítógépre tudtuk vinni: a szolgáltatás életútja a megrendelés beérkezésétol a számla kiállításáig teljesen elektronikus úton történik.
  • A rendelkezésre álló ügyféladatok segítségével marketinggel foglalkozó munkatársaink sokkal rugalmasabban érik el új termékeinkkel a potenciális ügyfeleket.
  • A cég vezetése számára sokkal jobban átláthatóak a folyamatok, ezáltal gyorsabban és megalapozottabban tudnak döntéseket hozni.
  • Ügyfeleinknek lehetősége van on-line tájékozódni a megrendelések státuszáról.

Bízunk benne, hogy a Cégünknél az Operatív Program keretében végrehajtott fejlesztések hozzájárulnak ügyfeleink és kollégáink megelégedettségéhez, biztosítják a SETTLERS Relocation Kft. stabilitását a piacon, és lehetőséget biztosítanak a modern kor igényeinek megfelelő elektronikus ügyintézés és papírmentes iroda elképzeléseinek megvalósításához.

Tagságok és minősítések

A SETTLERS Relocation ISO9001 minősítéssel rendelkező vállalat, és az Európai Relokációs Szövetség (EuRA) tagja. Társaságunk a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a KMOP-1.2.7-2007-0003 számú projektben vesz részt.
Bisnode tanusitvany